2015. február 16., hétfő

Manikűrvadász 15. fordulóA Manikűrvadász újabb fordulójának házigazdája Panka, a sorsolás pedig úgy hozta, hogy djkaty beauty blogjáról készítettem el egy manikűrt; ismét, ugyanis egy korábbi fordulóban már vadásztam tőle (akkori bejegyzés itt). Ezúttal egy félig nyomdázott - félig csillámos manit választottam tőle.

Eredeti (poszt itt):

Az én verzióm:


Alapszínnek a Moyra Gel Look 909-et használtam (lehet hogy azóta adtak neki valami nevet is, az én üvegemen még csak számozás van), nyomdázáshoz egy levélmintát választottam a Qgirl-013-as lemezről (Born Pretty Store-nál elérhető), a gyűrűs- és kisujjamon pedig a nedves lakkrétegre fekete glittert szórtam (Essence 3D glitters: 04 tonight at midnight). Fedőlakk a fotózáskor még nem volt rajta, mert a másik kezemen kipróbáltam, és sajnos fedőréteg alatt az ezüstös csillogás nagy része elveszik. Így jobban tetszik, de persze végül kénytelen voltam rögzíteni, hogy ne peregjenek le a szemcsék.Lessétek meg, a többiek mivel tértek vissza a vadászatról!

2015. február 4., szerda

Karácsony februárban

Ismét van egy csomó elmaradt manikűröm... illetve annyira azért nem sok, mert pl. a december nagy részét festetlen körmökkel töltöttem, és januárban is majdnem egy hetet, amíg beteg voltam. Hosszas kommentárok nélkül, megpróbálom legalább a képeket pótolni.

Ez tehát a karácsonyi manikűröm volt, ami az utolsó pillanatban, dec. 24-én késő délután készült el.

Felhasznált lakkok:
China Glaze Just Be-Claws
Moyra 305 (Metal Effect arany, nyomdázáshoz és gyűrűsujjon)
Golden Rose Matte 32 (gyűrűsujj nyomda)