2014. május 21., szerda

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! - Fantázialények

Az Izabella blogjáról induló LFP kihívás 6. fordulójának házigazdája You You a Marlenka blogról, a téma pedig fantázialények.


Kapva kaptam az alkalmon, hogy végre elővegyem a sárkányos vizes matricáim, ugyanis megvan már régóta - sőt nem csak ez, hanem egy másik mintájú is -, de valahogy sose került rájuk sor, féltem ilyen teljes körmöt befedő matricát használni. Nehezebben is boldogultam, mint általában, pedig most elég hosszúak a körmeim, de így is bőven túlért rajtuk a matrica. A körömágy felől lemosóba mártott ecsettel távolítottam el a felesleget, a végeknél pedig reszelővel.


Nem mindegyik képen van még rajta fedőlakk, mert lefotóztam már előtte is a manikűrt, mivel aggódtam, hogy esetleg elkeni vagy felszedi a matricát, és akkor bajban leszek, hogy határidőre valami mást találjak ki hirtelen; de szerencsére semmi ilyesmi nem történt, azon kívül, hogy kicsit mélyített a színeken. A matrica alatt színes alapként Lovely Nr. 113. van, ami az utolsó képen a kezemben van, erről majd lesz külön swatch.


Nézzétek meg a forduló többi manikűrjét is:

13 megjegyzés :