2014. április 1., kedd

Fekete hattyú (Born Pretty Store review)

A korábbi bejegyzésben szereplő cicás matricákon kívül két vizes matricát kaptam még a BPS-től kipróbálásra: ezek egyikét mutatom most.

1Sheet Classical Swan Feather Patterned Nail Art Water Decals Transfers Sticker #K200
A mintaíven 4 hattyúfej és 4x6 fekete toll található (kép lejjebb), vagyis két teljes manikűrre is elég, sőt a tollakból is juthat duplán valamelyik körömre, mint nálam a gyűrűsujjra. A tollak közül kettő egyforma, a többi eltér mintában és méretben is, így minden körömre lehet találni megfelelő nagyságút.


A vizes matrica felvitele a szokásos: az alapszín - nálam két réteg Moyra Holographic 252 "Infinity" - teljes száradása után a matricákról eltávolítjuk a fóliát és kisollóval körbevágjuk a manikűrhöz szükséges mintákat. Ezután egyesével 10-15 mp-re kis vízbe mártjuk, akár egy csipesz segítségével, ha úgy könnyebb megfogni; majd amikor a papír kellőképpen felázott, a matrica könnyen lecsúsztatható róla és ráhelyezhető a körömre. A felesleges vizet óvatosan fel kell itatni egy papírzsepivel, esetleg kicsit rászárítani hajszárítóval, és amikor már teljesen száraz, nem mozdul el a körömről, akkor fedőlakkal rögzíteni. Találkoztam már olyan matricával, amit kicsit elmosott a fedőlakk, de ezt szerencsére nem, teljesen tiszták és élesek maradtak a vonalak.Ez a vizes matrica jelenleg akciós a Born Pretty Store-nál, 1.99$-ért kapható, ami kedvezőbb ár, mint a szokásos 10%, de a teljes árú termékeknél, vagy később ha már nem lesz akciós, természetesen lehet használni az APX31 kuponkódot, a szállítás pedig továbbra is ingyenes.

3 megjegyzés :