2011. szeptember 4., vasárnap

Új Essence és Catrice trendkiadások (előzetes)

Láthattatok már némelyik új trendkiadásról beharangozó posztot blogokon, ezért én azokat emelném ki, amik engem különösen érdekelnek.

Az Essence október-novemberben jön ki egy külön körömlakk kollekcióval Re-mix your style néven. Az ősz trendszíneit hat új lakk képviseli, ezekhez társul négy különleges fedőlakk, amelyekkel speciális hatást érhetünk el. A fedőlakkokból első ránézésre mind kellene, vagy legalább a Rock és a Pop, persze amennyiben be is váltják az ígéreteiket. Nagyon remélem, hogy ez a kiadás hozzánk is eljut.
A hat színes lakk: 01 stairway to heaven, 02 someone like you, 03 sugar tonight,
04 light my fire, 05 maybe i’m amazed, 06 show me the way

Rock 01 we will rock you: sötét lakkra kenve füstös hatást érhetünk el vele.
Pop 01 just can't get enough: ez a fedőlakk holografikus finist ígér. Sajnos a holografikus sok esetben mindössze duochrome-ot jelent, de ha ezzel mégis valódi holo effektet lehetne elérni... azt imádnám. :)
Dance 01 waking up in vegas: mega-csillogás a táncparkett királynőinek.
Love 01 feel so good: rózsaszín fényű csillámlást ígér bármely alapszín felett.

A Vampire's Love a vámpírmánia utolsó (?) hullámát lovagolja meg novemberben. Engem sose érdekeltek különösebben a vámpírok, a sorozatokat nem nézem, a Twilight első részét is csak azért néztem meg, hogy megértsem, mitől lett akkora siker (nem sikerült rájönni, maradok a klasszikus Coppola-Drakulánál és az Interjúnál), de mindettől függetlenül a trendkiadás darabjai tetszenek. A lakkok még jobban is, mint a Re-mix alaplakkjai.
01 gold old buffy, 02 into the dark, 03 true love, 04 the dawn is broken, 05 hunt me if you can
A kollekció egyéb darabjai közül amit leginkább érdekesnek találok, az a jobb felső sarokban lévő szempilla dúsító por. Ezt a leírás szerint úgy kell alkalmazni, hogy kifestjük a pillákat egy rétegben szempillaspirállal, majd felvisszük rájuk a port - tartozik hozzá egy praktikusnak ígért ecset-applikátor -, majd újabb réteg szempillaspirál következik, mindez pedig extra hosszúságot és dúsítást eredményez. A tubusos tartós szájfesték is ígéretesnek tűnik, két árnyalatban jön ki, a 01 bloody mary valószínűleg vérvörös, a 02 true love pedig talán rózsaszínesebb, de ez csak tipp.
A palettában ránézésre nem vagyok biztos, hogy elég erőteljes színeket rejt, a púder csillámos, az eau de toilette pedig érzéki illat a leírás szerint; ezt úgyis mindenki majd saját maga megtapasztalja, amennyiben lehetőség lesz rá. A bal felső sarokban lévő zselés pirosító lehet jó, de félek, hogy nem igazán alkalmas zsíros-kombinált bőrre.

A Catrice október-novemberben adja ki Big City Life kollekcióját: természetesen az megint nem biztos, hogy nálunk is, ez később derül ki. A limitált kiadást ezúttal négy nagyváros ihlette, Sidney, Berlin, London és New York. Mindegyikhez egy körömlakk és egy paletta tartozik, mely hat szemhéjfestéket, két pirosítót, egy szemceruzát és egy kétvégű applikátor-ecsetet tartalmaz.
Nekem összességében Sidney tetszik a legjobban, 2. helyezettként nem tudnék dönteni New York és Berlin között, London pedig csak azért szorul az utolsó helyre, mert nem igazán állnak jól a sárgás lakkok. A paletták ára 8 euró lesz; nem tudom ennyit megér-e - összehasonlítva pl. egy Sleek palettával, ami kb. ugyanennyibe kerül -, de kétségkívül jól mutató összeállítások, szép csomagolással.

Tipp, hogy vajon melyik kiadást látjuk viszont a hazai üzletekben és melyiket nem? :)


Képek: essence.eu, lets-talk-about-beauty.blogspot.com

3 megjegyzés :

  1. Ezek már a hivatalos termékképek? A paletták nagyon szépek nem is tudok közülük választani :)

    VálaszTörlés
  2. Az Essence új kiadásai az angol nyelvű honlapon érhetőek el, a magyarra gondolom akkor kerülnek át, ha eldőlt, hogy nálunk melyik jelenik meg. A Catrice új kiadását a honlapjukon még nem találtam, de a német blogokon, ahol először jelent meg a hír, a gyártó cosnovát jelölik meg forrásként, vagyis tőlük kapták a képeket.

    VálaszTörlés
  3. Ha van igazság a Földön, akkor mindkettő kiadás lesz itthon. :)

    VálaszTörlés