2011. augusztus 1., hétfő

Essence trendkiadás - ami nálunk kimarad (NATventURista)

Úgy látom ma reggel-délelőtt elöntötte a hazai beauty blogokat az Essence következő, I ♥ (love) trendkiadásáról szóló hír- és képfolyam, épp ezért azt hiszem bőven elég belinkelnem egy ilyen bejegyzést - pl. Suzy-ét -, már csak azért is, mert engem különösebben nem csigázott fel.

Van benne egy szemhéjalapozó, feltehetően nagyjából ugyanaz, mint ami a You Rock kiadás része is; ez persze jó azoknak, akik eddig nem tudtak hozzáférni egy kedvező árú szemhéjalapozóhoz, de nekem jelenleg három is van (sőt, négy), és örülök, ha el tudom őket használni, mielőtt beszáradnak. Egy fekete szemceruza, szempillaspirál, folyékony tus, négyes szemhéjpúder kék-szürke (denim) összeállításban, négy körömlakk, melyek mindegyike szerintem megtalálható volt korábban is (a csillámos szürkésbarna pl. erősen hasonlít az Irreplaceable-re a sajátjaim közül). Amivel esetleg megpróbálkoznék - tesztek után - az a por állagú szemkihúzó és a "fedő szájfény", amivel az ígéretek szerint megváltoztathatjuk rúzsunk színét, méghozzá fekete vagy ezüst holografikus csillogást kölcsönözve neki. Ez jól hangzik, majd meglátjuk. :) A krémes szemhéjfestékekkel szintén megvárnám mások tesztjét, valóban elég tartós-e.
Amit jó tudni azoknak, akik nehezebben férnek hozzá a trendkiadásokhoz: az I ♥ szeptember első két hetében a dm-ekben is elérhető lesz, természetesen a szokásos Rossmann üzletek mellett, másrészt ezek a termékek bekerülnek az állandó darabok közé.

Hozzánk a fentin kívül még egy trendkiadás érkezik az ősszel Urban Messages névvel - erről azt hiszem készítek külön posztot, kicsit érdekesebbnek tűnik -, ami pedig kimarad, az a NATventURista.

Ha jól értelmezem a szójátékot, ez a trendkiadás a kalandvágyó, ugyanakkor a természetet, természetességet kedvelő hölgyeknek készül. A kollekció részei:
Három baked szemhéjpúder, vicces elnevezésekkel: 01 barefoot through the moss (mezítláb át a mohán), 02 mother earth is watching you (földanya figyel téged), 03 chirp, chirp (csip-csirip)Zselés tusok, a nevük ugyanaz, mint az első két szemhéjpúderé.

Ecset a tusokhoz, kis tokban.

Szájbalzsam, ennek kifejezetten tetszik a csomagolása és a színei is. (01 outdoor nudes)

Tartós, krémes pirosító stick formában (01 you're my dragonfly, sugar)

Körömlakkok az eddigieknek megfelelő, visszafogott színekben (01 you’re my dragonfly, sugar!, 02 mother earth is watching you, 03 barefoot through the moss, 04 chirp, chirp!)

körömmatricák, ezek is aranyosan visszafogottak (01 tree time, 02 flower power)

Amennyire tudom, a trendkiadásokat időnként kiegészítő ékszereket amúgy se szokták behozni hozzánk, pedig ezek között vannak igazán tetszetős darabok is. Ha már úgyis csak nézegetni tudjuk őket, akkor íme:

A kérdés adja magát: melyik trendkiadás tetszik jobban, mit válogatnátok össze belőlük?

Képek és infó: pinkmelon.de

8 megjegyzés :

 1. hú de szépek. persze hogy a legjobbak nem jönnek be, se 50's, se balerinás.. :@ ebből amúgy ngyon tetszenek a tusok, a szájfény, a krémepír, a szemhéjpúderek.. nagyon szép minden. :)

  VálaszTörlés
 2. Fekszem a laptoppal, nézem a képeket és zokogok. T_T
  Ha bármi ESSENCE-es emberke látja ezt, üzenném, hogy a NATÚR színek is nagyon kelendőek mifelénk is!

  VálaszTörlés
 3. Hónapok óta hisztizek,hogy természetes,meleg színeket akarok,nem kéket,nem ezüstöt,nem holografikusat.. Erre tessék,ez marad ki..:(

  VálaszTörlés
 4. Az I love-ból nagyon meggyőző teszteknek kell lenniük, hogy bármit is vegyek... nekem az inkább csak újracsomagolásnak tűnik nagyrészt. Bármikor becserélném a Natventuristára.
  Persze ízlések és pofonok, kinek a natúr, kinek a drámai, a pasztell vagy éppen a metálos, a holografikus, stb. - na de épp ezért nem értem, miért nem lehet hozzánk is behozni az összes limitált kiadást. Az eddigi tapasztalatok azt bizonyítják, hogy mindegyik jól fogy, van rá kereslet.

  VálaszTörlés
 5. A szemhéjpúderekért és a körömlakkokért fáj a szívem... A megjegyzésed utolsó bekezdésével pedig csak egyetérteni tudok, Castia. Miért?! Akármelyik Rossmannban és Müllerben jártam eddig, az Essence állványok előtt mindig gyakorlatilag tömegverekedés és iszapbirkózás folyt a termékekért... Nem értem.

  VálaszTörlés
 6. Nézem a parokeets-et, ami egy szlovén oldal: náluk is gyorsan elfogynak a trendkiadások, de olyat még nem olvastam, hogy azon izgulnak, vajon behozzák-e vagy sem. Ráadásul jóval előbb: a You Rock, ami elvileg május-júniusi kiadás volt, náluk már volt május elején (akkori a teszt dátuma), hozzánk meg július 2. felében került, amikor ők már rég túl voltak rajta. Motoszkál bennem a kérdés, hogy vajon mi nem a maradékot kapjuk-e? :(

  VálaszTörlés
 7. Castia, lehet hogy igazad van... Mert tényleg nem jön be semmi ami jó lenne, se 50's reloaded, se a balerinás, se ez... :( Grr, azt a barackszín tust és a körömmatricákat tuti megvettem volna, nagyon szépek :'(

  VálaszTörlés
 8. A legutóbbi 3 trendkiadásból (Blossoms, Holographics, You Rock) egyedül a You Rock-ból vettem valamit, pontosabban 3 körömlakkot. A Blossoms eleve nem jött be, a Holo pedig csak a promófotókon tűnt izgalmasnak, az érkező tesztek után már nem annyira. Ez mind persze ízlés kérdése, de számomra pont nem a jókat hozták be.
  Most az a legújabb érdekesség, hogy a Catrice kiadásai közül a Modern Muse csak a Müllerekben lesz - ami nekem azért szívás, mert Müller ugyan van a városban, de pont olyan, ami Catrice-t nem árul. :( Még jó, hogy a Bohemia jobban tetszik, legalább annak örülök.

  VálaszTörlés