2011. július 15., péntek

Én már aláírtam...

A tervek szerint az Európai Unióban 2013-tól nem értékesíthetők állatokon tesztelt kozmetikumok. A döntéshozók azonban a határidő kiterjesztését fontolgatják. Teszik ezt az állatokon tesztelt kozmetikumokkal szembeni tömeges tiltakozás és az állatkísérletek EU-n belül érvényes tilalma ellenére. Csatlakozzon hozzánk: mondjon ön is NEMET a kegyetlen módszerekkel tesztelt kozmetikumokra Európában.

3 megjegyzés :

  1. Kinyomtattad a pdf fájlt, kitöltötted és feladtad arra a londoni címre? Mennyi lehet a feladása? Másokat is megkérhetek, hogy töltsék ki ugyanazt az űrlapot, amire én is írok?

    VálaszTörlés
  2. Az online petíciót írtam alá, nem találtam arra semmilyen utalást, hogy mellette papíron is be kellene küldeni. Szerintem az inkább arra van, hogy önkéntesként lehessen aláírást gyűjteni olyanoktól, akiknek nincs nethozzáférése. Az online űrlap kitöltése után a kitöltő neve felkerül a Signatures menüpontba, és meg is köszönik az aláírást, ebből azt gondolom, érvényesnek tekinthető önmagában is. Aztán hogy mekkora hatása van egy online petíciónak a gazdasági lobbival szemben, azzal kapcsolatban kissé szkeptikus vagyok, de úgy gondoltam egy próbát így is megér, hátha lesz eredménye.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, végre megtaláltam, hol lehet aláírni az online verziót. Először szerintem nem jelent meg a szöveg alatt az űrlap, azért nem vettem észre.

    VálaszTörlés