2011. május 5., csütörtök

Interstate Love Song

Bár lenne mit tesztelni, de nem fotóztam az utóbbi napokban, ezért mára egy dalt, illetve videóklipet gondoltam hozni... na de közben felnéztem a facebookra, és minő meglepetés, ismét ELF akció van. :) Ezúttal 20% kedvezményt adnak az összes termékre, a kód 20PlentyEU. Korábban is írtam már, hogy ezt 20Ł feletti rendelésnél érdemes kihasználni, mivel így jön be a postaköltség ára. Ha kisebb értékben rendelnél, akkor inkább érdemes megvárni a következő ingyenes szállítást.
Viszont most kaphatsz egy másik kódot is, ha lájkolod a Distribeauty UK fb oldalát, majd rákattintasz oldalt az ELF offer feliratra. Ezzel 25% kedvezmény jár; ha jól számolom, úgy 16Ł feletti rendelésnél éri meg (a minimum rendelés pedig amúgy is 15Ł ennél az akciónál).
Mindkét kód május 6-án délig érvényes.

 Most pedig jöjjön egy dal, aminek nincs apropója, de időről-időre felfedezem magamnak (1994 óta, amikor először megjelent. :) Ez a Stone Temple Pilots: Interstate Love Song-ja, azt hiszem a banda talán legrádióbarátabb dala volt. Ennek ellenére sosem értek el akkora sikereket, mint pl. a Pearl Jam. Az énekesük, Scott Weiland egy időben a Velvet Revolverhez csatlakozott - ez a "Guns N' Roses mínusz Axl Rose" -, de néhány éve az STP újraalakult, azóta turnéznak, sőt tavaly új lemezt is adtak ki.

A bejegyzés tovább-ja után a dalszöveg olvasható.


Interstate Love Song

Waitin', on a Sunday afternoon
For what I read between the lines
Your lies

Feelin', like a hand in rusted shame
So do you laugh, or does it cry?
Reply

Leavin', on a southern train
Only yesterday, you lied
Promises of what I seemed to be
Only watch the time go by
All of these things you said to me

Breathin', is the hardest thing to do
With all I've said and all that's dead for you
You lied, good bye

Leavin', on a southern train
Only yesterday, you lied
Promises of what I seemed to be
Only watch the time go by
All of these things I said to you

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése