2011. április 13., szerda

Új ELF promóciók

ELF Everyday Basics paletta

Az elf facebook oldalán frissítették az elkövetkező promóciók listáját. A hét elején már volt 20%-os kedvezmény 140.000 like-nál, jelenleg 142.607-nél tartanak, az eddigi ütem szerint akár már most pénteken, vagy jövő hét elején elérik a következő határt.

145,000 'like' – ingyenes szállítás

150,000 'like' – ingyenes "Everyday Basics" 32-es szemhéjpúder paletta (9£/10€ értékben)

155,000 'like' – ingyenes szállítás

160,000 'like' – 20% kedvezmény az egész weboldalról

Ha jól sejtem, az ajándék paletta nagy érdeklődésre tart majd számot. :) Ránézésre nem tartalmaz ugyan nagyon különleges színeket, de nyilván éppen azért hívják Everyday Basics-nek, mert a sok neutrális színt a mindennapokban lehet a legjobban kihasználni. A szürke-fekete sor színeivel pedig a hagyományos füstös szem sminket lehet elkészíteni (azért merem ezt látatlanban is állítani, mert eléggé hasonlítanak a színek az én közepes méretű, 83 részes palettámra, amiben szintén van egy teljes ilyen sor; készítek majd arról is swatchot.)

4 megjegyzés :

 1. Szia!
  Hasznos kis cikk volt :)
  Az ingyenes paletta mit takar? Gondolom kell mellé valamit venni, vagy hogy is van ez?
  Előre is köszi!

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Igen, minden promóciónak az az alapfeltétele, hogy minimum 10 font értékben rendelj. Ez gyorsan összejön, pl. két essentials és két studio termékből (2x1.50 + 2x3.50) pont ennyi jön ki, de persze bármilyen variációban össze lehet állítani a csomagot. Itt van egy videó a rendelés menetéről: http://www.youtube.com/watch?v=B6wPf4NmHwI
  Itt most nem írják, hogy az ajándék mellé ingyenes szállítás is jár, így azt valószínűleg fizetni kell. 3.95Ł-ba kerül, és ez nem számít bele a minimum értékbe. De ha a szállítási költséget levonjuk a paletta normál 9Ł-os árából, akkor is 5.05Ł kedvezményt jelent. Amikor sor kerül erre az akcióra és megadják a kódot, akkor úgyis leírom egy posztban a feltételeket, mettől-meddig tart, mi a kód, stb.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a palettát a legutóbbi rendelésnél majdnem betettem a kosárba. Lehet ennél az akciónál lecsapok rá!

  VálaszTörlés