2011. április 3., vasárnap

96-os paletta swatch: 4. és 5. oszlop

/Zárójel: holnap elf ingyenes szállítási kód várható, átlépték a 135.000-et. Akit érdekel, elkezdheti összeállítani a rendelési listáját és hétfő délelőtt figyelheti a facebook oldalukat, illetve természetesen én is kiírom majd a kódot és az akció időtartamát./

Kicsit változtattam a 96-os paletta tesztelésén, most egyszerre két oszlopról készítettem színmintát, mert különben sose érek a végére. Ezek a zöldes árnyalatok, némelyik a sárgához van közel, mások inkább a kékhez-türkizhez, valamint akad köztük matt, szatén- és metálfényű is. A minták mindegyike nagyjából ugyanakkora merítésből készült (vagyis egyszer nyúltam bele a tégelybe megforgatva az ecsetet), látható, hogy van amihez ez nagyon kevés volt, de szerencsére akadnak nagyon szépen pigmentáltak is.A 4. oszlopra nem nagyon lehet rossz szavam, a 3. és 4. színt besorolom a közepesen pigmentáltak közé, de több rétegben azok is intenzívebbé válnak. (0-2-6)
Az 5. oszlop első mintája viszont alig látszik, és ez nem a kép hibája, tényleg ennyire gyenge volt a szín. Itt szintén a 3-4. színt találom még halványkának. (1-2-5)
A legnagyobb kedvencem a 16 szín közül - és az egész palettát tekintve is benne van az első ötben, vagy talán háromban -, az alsó sor 7. színe, ami egy gyönyörű smaragdzöld, nagyon szép fénnyel. A felső sor utolsó két színe is nagyon bejön.

A héten megérkezett az echte Hong Kong-i - és a Coastal Scents palettájával megegyező - pirosítópalettám, arról is elkészítettem a színmintákat, holnap megírom hozzá a posztot is. Lassan több festék kerül az alkaromra, mint az arcomra. :)

2 megjegyzés :

  1. Szia!
    Régóta olvasgatom a blogodat és nagyon tetszik ezért ajánlottam neked egy díjat amit itt "vehetsz" át : http://fannigardrobja.blogspot.com/2011/04/az-elso-dijamhurra.html

    Ha díjat átvetted és van pár perced nézz szét nálam! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Fanni, átgondolom hogy kiknek adjam tovább, és utána megírom a bejegyzést!

    VálaszTörlés