2011. március 23., szerda

Újdonságok az ELF-nél

Először is, mielőtt elfelejteném: frissítették a facebook lájkolások alapján kiírt promóciók listáját. Mivel mostanában nagyon közel voltak egymáshoz a 2000-es akciók - a legutóbbi 120.000-es ingyenes szállítás után hétfőn már el is érték a 122.000-et, aminél egy 2.50 Ł-os kedvezményt adtak, a kódot a honlapjukon kellett (volna) megkeresni, én bele se kezdtem -, így érthető, hogy a határt felemelték ötezerre. Tehát a következő akciók várhatók:

125,000 'like' – ingyenes szállítás
130,000 'like' – 20% kedvezmény a teljes weboldalon
135,000 'like' – ingyenes szállítás
140,000 'like' – 20% kedvezmény a teljes weboldalon

Jelenleg egész pontosan 124.313 lájknál tartanak, vagyis akár már ma vagy holnap is sor kerülhet a következő ingyenes szállításra, ha valaki lemaradt volna az előzőről, vagy kifelejtett pár dolgot a rendeléséből. Én azt hiszem legalább a következő hónapig szüneteltetni fogom magam az elf-et és más vásárlásokat illetően is, bár képesek voltak pont most behozni néhány nagyon csábító friss terméket.
A kínálatba két újfajta ecset is került, mindkettő olyan, amire régóta vágyom és ráadásul még ebben a Fraulein-os 25-ös szettben sincs benne: az egyik az egyenes tetejű Studio Stipple Brush, amivel nagyon jól lehet folyékony alapozót felvinni, de alkalmas por állagú púder, bronzosító, pirosító felvitelére is; a másik pedig a Studio Angled Eyeliner Brush, aminek a meghajlított feje könnyebbé teszi a szem precíz kihúzását. Mindkettőről megpróbálom lebeszélni magam, mert ha nem is ilyen, de a célnak megfelelő alapozóecsetem van, és elég korrekt tusvonalat is tudok húzni más ecsettel. Majd egyszer...

elf mineral eyeshadow - dreamy
Az új termékek közül az Mineral Eye Brightener a fáradt szem optikai frissítésére szolgál azzal, hogy a belső és külső szemzug árnyékait világosítja. A Mineral Eyeshadow színkollekciója néhány új, tavaszias színnel bővült (outdoorsy, dreamy, beachy, smoldering, flirty).

Studio Matte Eyeshadow - baked cherry

Új terméknek számít a Studio Matte Eyeshadow is, amiből 10 szín érhető el, és kis ecsetet is adnak a felviteléhez. A színválaszték elég visszafogott, de hétköznap munkába (esetleg iskolába, ha engedélyezik) biztosan jól kihasználható.

elf eyeshadow pigment - naughty noire

A legnagyobb és leginkább várt újdonságnak talán a szintén a Studio vonalába behozott pigmentek számítanak. Ez nagyon hiányzott eddig az elf kínálatából, de most végre megérkezett, még ha nagyon szerény négy színre korlátozódva is (innocent ivory, mystic moss, magical maroon, naughty noir). Szintén van hozzá ecset.

Legszívesebben mindegyiket wishlistre tenném, de mint említettem, igyekszem visszafogni magam és kímélni a bankkártyám; másrészt szeretnék látni róluk mintákat, teszteket, mielőtt bedobálom őket a virtuális kosaramba.

4 megjegyzés :

 1. Szia! Megadnád az ingyenes szállításhoz a kódot, és hogy meddig érvényes? Köszi:)

  VálaszTörlés
 2. Túllépték már a 125.000-et, de még nem írták ki a kódot. Figyelni fogom és amint meglesz, beírom! :)

  VálaszTörlés
 3. A kód: ELFCHOICEEU
  Március 25. de. 10-ig érvényes, a szokásos 10Ł-os minimum rendeléssel.

  VálaszTörlés
 4. Úhh, köszönöm! Még épp időben néztem meg. Mindig lecsúszok ezekről. Örök hála;)

  VálaszTörlés