2011. március 16., szerda

Elf Mineral akció csak ma éjfélig!

Az angol elf facebook oldala elérte a 180.000. lájkolást, és ahogy azt a pár nappal ezelőtti posztban írtam, valóban meg is hirdették az erre az alkalomra járó akciót: 20% kedvezményt adnak minden Mineral termékükből.
Starter kit
Az akció csak ma érvényes, angol idő szerint éjfélig, a mi időnk szerint éjjel 1-ig. A kód, amit a szállítási mód kiválasztása után kell beírni: MINERALIZE. A kód érvényesítése után fogja a mineral termékek árából levonni a 20%-ot. Természetesen a rendelésedhez hozzátehetsz mást is, de azokra teljes árat kell fizetned, illetve a rendelésed összege el kell érje a 10Ł-ot a (a szállítási költség nélkül).

Ásványi alapozó
A Mineral termékek az ásványi alapú sminkeket foglalják magukban, ezek csak természetes összetevőket tartalmaznak, nincs bennük semmilyen kémiai adalékanyag, szintetikus tartósító- és színezőanyag. Vagyis jó a bőrödnek. A termékcsaládban vannak szemhéjpúderek, szemceruza, alapozó, szemhéjalapozó, pirosító, bronzosító, korrektor, szájra rúzs, szájfény és szájceruza is, tehát lényegében minden, ami egy napi sminkhez kellhet. Ezenkívül ide tartoznak a bambuszecsetek és kétféle kabuki is. A termékek többsége por állagú, ezért megfelelő ecset mindenképpen kell a felvitelükhöz. Vannak szettek is, amelyek az összeválogatott ásványi sminkeken kívül ecseteket, esetleg kis nesszeszert is tartalmaznak. Ami még megérheti most az akcióval, az a 4-es vagy 5-ös bamboo ecsetkészlet. Jó véleményeket hallottam a Mineral blemish kit-ről is, ehhez szintén jár egy korrektorecset.
4-es bamboo ecsetkészlet
Ez az akció akkor éri meg, ha viszonylag sok Mineral terméket szeretnél venni, és a kedvezmény értéke így nagyobb, mint a szállítási díj. Egyébként javaslom, hogy inkább várj még egy keveset, amíg eljön a 120.000 lájk ideje, akkor ismét ingyenes szállítás lesz.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése